zondag 8 september 2019

CD-RELEASE 5 OKTOBER LEUVEN

Ahoy scheepsmaatjes van mijn voeten,

Twee maal heuglijk nieuws in deze duistere tijden: Komt dat zien!!! 
Donder, Hel & Hagel, Leuvens dansbaarste zoetwaterpiraten,  laten een eerste clip uit hun debuut album los, Het is “Duister In Het Licht”!!!

Op zaterdag 5 oktober, stellen Donder, Hel & Hagel hun debuut album “Lang Genoeg Beleefd Geweest” live aan u voor, en dit in Het Depot in Leuven. Je kan er het album op cd kopen, het komt ook online uit via Bandcamp, spotify, iTunes,... je kan de cd vanaf 5 oktober ook bestellen via www.wool-e-discs.be .Op de cd-editie staat een live-bonus track. Je kan er ook je T-Shirt collectie uitbreiden met een Fairtrade-organic Donder, Hel & Hagel Shirt.
Ook Black Vortex Engine heeft een digitale EP klaar “Beyond Gravity” en komt deze samen met Donder, Hel & Hagel aan u voorstellen. En dan vergeet ik nog bijna te vermelden dat Malcolm Nix zorgt voor een nu al memorabele afterparty, waarop hij niet zal nalaten nog even te verjaren ook!


Het optreden gaat door in de foyer van Het Depot, het aantal plaatsen is beperkt, het is aangeraden uw kaarten op voorhand te kopen. Dat de kaarten in voorverkoop goedkoper zijn dan aan de kassa is mooi meegenomen. Kaarten kan je kopen in Het Depot, F**c of Bilbo Leuven, of online op:

Tot binnenkort!

Hans Hagel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten